• Ypsilon
 • X
 • Fantázia

Terembérlés Rendezvények 

 • Cégeknek
 • Magánszemélyeknek

Programok Kurzusok

 • Kreativitás
 • Eredemények

Innovatív Tér Ötletgyárosok

 
400 m2 központunk lehetőséget biztosít azoknak, akik Életmód Központunkban szépülni, gyógyulni, mozogni, Tréning és Oktatási Központunkban pedig tanulni és fejlődni szeretnének. Hangulatos, modern, kozmopolita központ a hazaérkezés érzésével: Nőknek és Férfiaknak.
 • Cégeknek
 • Magánszemélyeknek

Hangulatos, modern, kozmopolita központ,
a hazaérkezés érzésével.

Képekben

 • TerembérlésTréningek, Klubok, Programok

  Bérelhető termeink kényelmesek, egységes, de igény szerint akár egyedi hangulatot biztosítanak. A programokra érkező vendégeket ügyfélszolgálatunk fogadja. Termeink hétköznap és hétvégén is bérelhetők.Termeink:• Az X-terem 33 m2, kb. 10-15 fő befogadására alkalmas• Ypsilon termünk 45 m2, amely maximum 40 főt fogad• A Fantázia terem 40 m2-en várja vendégeit
 • Ügyfélszolgálatbarátságos fogadtatás

  Számunkra a vendég az első. Készséges kollégáink minden hétköznap 8-20 óra között fogadják a központba érkezőket. Lehetőség van külön adminisztrációs támogatásra, regisztrációk fogadására, rendezvények teljes körű lebonyolítására.
 • Bistrotérj be hozzánk!

  Bisztrónkban hideg és meleg reggelit, teát, kávét, frissen sült péksüteményt, szendvicseket, salátát, süteményeket, egyéb snack-eket, illetve frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket, üdítőket, jégkrémet kínálunk. Tökéletes baráti beszélgetések és üzleti megbeszélések helyszínéül.
 • 1

A Lélek tánca egy egyedi rendszer, amely a felszabadult, kötetlen mozgással és a belső fókuszált figyelemmel dolgozik. A gyakorlás során saját határaidat fedezheted fel, a saját tempódban, kényszerektől oldódva, felszabadultan változtathatsz azon. A Lélek tánca egy élő kép, amelyet TE rajzolsz épp, MOST a Jelenben.

Lélek tánca egy egyedi rendszer, amely a felszabadult, kötetlen mozgással és a belső fókuszált figyelemmel dolgozik. A gyakorlás során saját határaidat fedezheted fel, a saját tempódban, kényszerektől oldódva, felszabadultan változtathatsz azon.

A Lélek tánca egy élő kép, amelyet TE rajzolsz épp, MOST a Jelenben.

Ez a kép Rólad szól, és Te döntöd el, hogy mi mindent szeretnél ebbe a képbe rajzolni. Tágíthatod, alakíthatod lényeged formáját, kiszínezheted tetszésed szerint, kisatírozhatod, átrajzolhatod, vagy éppenséggel az oda nem illő részeket kiradírozhatod. Szabadon választott színes elemeket használhatsz, és a rajzeszköz alkalomról alkalomra, mindig más lehet kezedben.

Ez a szabad művészet, ez a rajz lesz a Te mesterműved.

A Lélek tánca folyamatos gyakorlása megfelelő önismerethez és élményalapú belső fejlődéshez segít. Ez egy valóban szabad mozgással dolgozó rendszer. Koreográfia nincs, mindenki a saját ütemében, a belső érzései szerint mozog, ahogy a zene megmozgatja a lelkét és mozgásra bírja a testét. Az alkalomra összeállított zene Rólad szól és a Te világodat jeleníti meg MOST, a pillanatban. Mindenki számára egyedi élményt ad, mivel mindenkinek másként szól. Személyre szóló üzenetet közvetít.

A Lélek tánca nem zenehallgatás és nem táncest. Teljessé válásod felé vezető önismereti gyakorlat, amely a változást hozza életedbe.  Mozgásra bír, segít feloldani a megrekedt állapotokat. Segít, hogy végre letehesd az évek során felvett viselkedés mintákat. Itt valóban Önmagad lehetsz.

A gyakorlás célja a korlátozásoktól mentes létezés elérése. Fokozatosan eljuthatsz saját mélységeidbe, így tapasztalhatod meg valódi Önmagad, a Jelen-Valóságát.

A gyakorlat alatt a saját tempódban, önmagadért dolgozol.

Bővebb információk: sorselemzes-lelekgyogyaszat.hu/lelek-tanca

Gyakorlási alkalmak: Páros héten, szombaton 19-21h

Hozzájárulás a gyakorlathoz: 3000Ft

A gyakorlaton a 18.életévét betöltött személy vehet részt, bejelentkezés alapján.

Amit magaddal érdemes hozni: kényelmes öltözet, kendő, elegendő folyadék(víz, vagy tea), kíváncsiság.

A kezdő időpontra kérlek, pontosan érkezz, mert a késők nem tudnak bekapcsolódni a már elindult folyamatokba. A gyakorlat alatt semmi sem kötelező. Minden alkalom egyedi, így bármely foglalkozásra becsatlakozhatsz. Minden gyakorlási alkalom teljesen egyedi, nem egymásra épülnek, nincsenek szintek, vagy sémák.
Aien
+36 20 432 67 04
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Keress az oldalunkon